Anders Nordevik 2005-05-04 10:28

Hej Nordvikare.
Släkten Nordevik finns på Tjörn och Orust i Bohuslän Sverige. Tyvärr vet jag att det händer att vänner och kunder av misstag mailar till er när de glömmer e-et. mvh Anders Nordevik

Hej Nordevikare! Det är ingen fara, vi får ibland post som vill boka hästar av lantbruksskolan Nordvik utanför Kramfors också.


Kicki och Benny 2005-01-20 02:10

Vi har fatt hora av Malin att ni har fatt en fin liten flicka av storken och vill gratulera. Med andra ord GRATTIS!!! Fran andra sidan jorden!

Kram Kicki och Benny

Enar och Maria tackar så mycket för det. Nu finns det säkert uppemot 13-14 nordvikare.

Anders Gilljam 2004-02-03 23:16

Hei!
Ja, det der ble jo bra det - slektskrønikan.
Har bare lest den som hastigst på skjermen, men da jeg fant at det var mye som interesserte meg, skal jeg printe den ut og lese den litt nøyaktigere.

Selv er jeg så smått igang og tenker på tur til "Stor-Hans Rike" sommaren 2004, og har avsatt 11-12 dager når jeg skal farte rundt på luffen i Femundsmarka. Det skal bli herlig minsann!
Jeg har forresten vært ved Nordvika både i 1999 og i 2002, og jeg kommer sikkert til å ha veiene forbi der flere ganger. Det er en fascinerende plass, og man forundres og imponeres av hva folk i gamledager har klart å få til der - i veiløs ødemark.
Men oj så fint det er der, og Mugga er en trivelig fiskeelv, som jeg bestemt kommer til å vende tilbake til.
Jeg har foresten noen bilder fra området under rubrikene "Feragenkanalen" og "Mugga ..." på siden min, som kanskje kan være av interesse.

Grattis til en fin krønika og fortelling.

Beste Hilsener fra Norge,
Anders Gilljam.

svartkjelen@hotmail.com

Hej Anders!

Det är inte riktigt bra - än! Det du har läst är den gamla versionen. Förhoppningsvis kommer det en ny innan påsk, så du kan ha historien med dig innan sommarturen.

/Enar


Emma N P 2003-06-13 13:34

Fin bild. Vem är det? var? När? Vem har byggt båten? Vem har fotograferat?
(egentlign provar jag bara gästboken som ni förstår)

Tja, det är väl Litjdraken det där, den som Henrik K Nordvik byggde. vem som fotat är väl inte riktigt lika klart, men det kan nog vara Onkel Helge.

Enar 2003-05-16 22:27

Jag bara testar

Okej.


Per Nordvik | Enar Nordvik | alla Nordvik | gästbok